Д-р Милена Неделчева и Д-р Анриета Неделчева бяха част от световния дерматологичен конгрес ICAD 2017, състоящ се в Бангкок, Тайланд!

Мили пациенти медицината е толкова динамична! Не случайно се организират толкова конгреси, толкова обучения – ако не си в крак с нововъведенията и не въвеждаш иновации в работата си, ти застиваш на едно място и просто изоставаш, а пациентите заслужават най-доброто!

Страните в Азия винаги са били свързани с иновациите, а конгресът в Тайланд е резултат от колаборация между Запада (Франция в представителството на EuroMediCom) и Изтока (The Dermatological society of Thailand). Безспорен факт е иновативността и изключителната конкурентоспособност на азиатците – не само в света на дерматологията и естетиката, но и във всички направления на медицината.

 

От впечатленията на Д-р Неделчева, се запазват основните тенденции за подмладяващите процедури – Грижата за лицето трябва да започне още около 30-годишна възраст ( Мезотерапии, лазерно пилинг лечение като карбонов пилинг, химичен пилинг, както и чисто козметично третиране с кремове ).
Относно грижата за по-напреднала възраст безспорен първенец е Ботоксът, както и попълващи колагено-стимулиращи филъри. Д-р Неделчева сподели , че по нейни наблюдения Азия изключително много напредва с използването на Мезо и Лифтинг-конци. Създават се все по-добри формули, дизайн, но проблем е,че реално твърде малък брой естетични лекари умеят работата с тези конци.
Напомняме,че Д-р Милена Неделчева беше един от първите лекари в България, които започнаха да работят с Лифтинг конци. Вече с няколкогодишна практика, тя все още остава една от единиците естетични лекари, които умеят „изкуството на ThredLift“, и по-специално с най-сложните конци на пазара- Silhouette Soft ( Безоперативен лифтинг).След няколко-дневния конгрес, включващ лекции, практически ситуации, видео анализиране, обсъждане на протоколи за съчетаване на продукти, нови методики на въвеждане на продуктите, рискове , поведение при усложнения, Д-р Неделчева имаше възможност и да опознае „Екзотичното лице на Бангкок“, като по този начин за поред път тя успя да съчетае полезното с приятното.
Още снимки ще можете да намерите в следващата публикация 

 

Коментирай