2019-та година започва с прекрасен тренинг-курс на конците Аптос, от който беше част и Д-р Неделчева.
Гост-лектор и тренер беше Д-р Олга Жукова, която е един от водещите тренери на конците Аптос с почти 20-годишен опит в работата с конци. Тя сподели чрез авторска презентация основни и авторски техники на имплантиране на различните видове конци Аптос, както и основни специфики в лицевата анатомия.
В своята презентация тя сподели и хистологични снимки на ефекта преди и след стимулираната колагеносинтеза и еластиносинтеза след имплантиране на конците.Хистологията (микроскопско наблюдение на тъкан преди и след поставането на конеца)е главната картина на действието на конеца на КЛЕТЪЧНО ниво – именно чрез увеличение на колагеновите и еластиновите влакна, в резултат на което настъпва и видимата промяна- ПОВДИГАНЕ,Лифтинг на тъканите. Този лифтинг е познат като най-модерният метод за подмладяване и противодействие на гравитацията- фейслифтинг с конци

 

➡  Снимки,доказващи невероятния ефект и основата за прекрасните резултатите при работа с конци (на снимката са проследни промените при прилагането на конците Аптос).
Вижда се сигнификантно увеличение на колагеновите и еластиновите нишки, в резултат на мощно стимулиране на фибробластите. Именно стимулирането на фибробластите (клетки,които се намират в нашата съединителна тъкан) е основата на всички подмладяващи процедури.
Такова стимулиране се постига и чрез филър Ellanse.

Припомняме ви, че Д-р Неделчева има около 5-годишен опит с работата с почти всички видове конци, като в своята практика е разработила специфични собствени методики на работа и съчетание на различните видове конци спрямо индивидуалните особености на всеки пациент . Можете да прочетете повече тук
ФЕЙСЛИФТИНГ с конци-галерия Д-р Неделчева 

 

Въпреки богатия си опит, комуникацията с колеги на световно ниво, обсъждането на различни практически техники на поставяне спрямо търсения ефект(включително проследяване на резултати във времето, комбинирането с други процедури като плазмотерапия,мезотерапия и поставяне на колагеностимулиращи филъри Елансе, техниките на овладяване при евентуални грануломни реакции и още много) е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН елемент за всеки дерматолог,който иска да поддържа постоянно отлично ниво на естетична грижа за своите пациенти.

АКО и вие се интересувате от този вид подмладяваща процедура и искате да направите подарък за себе си, то можете да си запазите час за индивидуална консултация  с Д-р Неделчева.
Процедурата фейслифтинг с конци се комбинира прекрасно с колагеностимулиращ филър Елансе, плазмотерапия, мезотерапия с коктейл от хиалуронов буустер.

Споделяме част от прекрасната презентация на Д-р Олга Жукова, тренер на Аптос, като напомняме,че снимките са обект на авторски права.

Д-р Неделчева и целият й екип сърдечно благодарят на екипа на  Global Aesthtetics, който години наред поддържат висок професионализъм, постоянно качество на продуктите и прекрасните медицински интернационални обучения.

41 Коментари

Коментирай