Д-р Неделчева има дългогодишен опит в лечението на всички видове кожни заболявания, като едно от най-разпространеното е именно Акнето :)

Днес ще ви представим един от стотиците ни случаи на успешно излекуване и овладяване на Акнето на една прекрасна млада дама – Нади 🙂

На снимката сме ви показали :
1. Активно акне
2. Част от възстановяването след фракселен лазер пилинг (коричките започват да падат около 3 ден, индивидуално до 7,8 дена лицето се е обелило)
3.Лицето след 10 дена – нова, чувствителна кожа + повлияване на белезите, което ще стане още по-видимо всяка следваща седмица. Задължително е използването на UV слънцезащита!!!!!

Историята на този пациент :
ПРЕДИ да стигне до нашия център, тя беше направила многократни посещания при други дерматолози, които за съжаление не са били ефективни по никакъв начин. След посещение при Д-р Неделчева, тя направи дългомесечно лечение по авторска схема на нашата докторка, което даде своя прекрасен резултат – край на възпалителните огнища, стопиране и предотвратяване на големите белези и пигментации.

Останаха единични белези от вече излекуваните възпалителни лезии (атрофични белези под нивото на кожата, „червени петна“ и др.)

 

Снимката преди – състояние на кожата преди започване на лечение при Д-р Неделчева / След – вид на кожата след успешно преминато лечение и работа с лазер
Етапи на възстановяване

ПРЕДИ месец направихме фракселен лазерен пилинг с най-модерното поколение Со2 Фраксел Лазер. Припомняме ви, че една процедура не е абсолютно панацея и в доста случаи се налага да се направят пакетни процедури. Затова винаги правим големи отстъпки. Ние сме с вас в борбата с Акнето и белезите, които оставя след себе си!

На снимките сме ви представили част от възстановителния процес след пилинга, както и уникалната промяна, която ще става още по-видима в следващите месеци. Само една процедура, а какъв прекрасен резултат!

 

 

Идеята на лазерният Фраксел пилинг се осъществява на няколко етапа:

Първо той действа върху повърхностния слой на кожата , като има силен пилинг ефект .
Второ, в зависимост от зададените параметри, достига до по-дълбоките дермални слоеве, където стимулира фибробластите за производство на нови колагенови влакна. (Именно заради това действие,той има изключителен ефект върху възстановяването на кожните дефекти -белези- и на регенерирането на кожата -подмладяване.
♦ Отстраняване на хипер и хипотрофични белези след травми и операции.
♦ Отстраняване на стрии – хормонални, след бременност или загуба на тегло.
♦ Възстановяване на гладката кожа при белези от акне, разширени пори или други сериозни дефекти по релефа на кожата.
♦ Премахване на дълбоки и фини бръчки, включително и в периорбитална зона – фракселно лезерно подмладяване.
♦ Премахване на хиперпигментации.

 

 

 

 

 

 

Благодарим за предоставените снимки на нашата пациентка! Тя дойде при нас, в град Стара Загора, чак от Велико Търново! Тя е доказателство, че заедно – опитен лекар и изпълнителен пациент, резултатите са реалност!

Етапи на възстановяване

41 Коментари

Коментирай