Представяме ви един от нашите изключително успешни резултати в премахването на белези с фракционен CO2 лазер.
Резултатите са проследени в рамките на една година.

Повече за процедурата, можете да прочетете тук: Со2-Фраксел лазер за белези

1. Информация за пациента:

Става въпрос за един изключително постоянен младеж на възраст 19 години. За пореден път ще кажем,че в лечението на акне и белезите от него се изисква екипна работа – екип от лекар и пациент. На снимките сме ви представили състоянието на кожата след извършено успешно лечение на тежко акне, съответстващо на 4-та степен. Тази степен на агресивност на акнето се характеризира с множество разнообразни възпалителните лезии. Тези възпалителни лезии са представени освен от папули и пустули ,но и кисти. Налице са остатъчни лезии от предишни обривни елементи (тоест наблюдава се наслагване на възпалителните огнища, което довежда до полиморфизъм на белезите). Тази степен и вид на Акнето (acne conglobata) се характеризира с изключително изразени постлезийни белези. Acne inversa е медицинско състояние и изисква медицинско лечение от лекар-дерматолог, а не козметични процедури от козметичен салон. Това състояние изисква изключително постоянство в лечението,което от своя страна може да продължи дори години. Колкото по-навреме започнете грижата и лечението за акнето, толкова последиците (белезите) ще са по-малко!

2. Информация за процедурата

На снимките преди се вижда колко дълбоки и разнообразни са белезите – с остри ръбове, голяма дълбочина, с хипертрофични уплътнения. Още първата процедура беше със засилена мощност, тъй като самата кожа позволяваше този подход на работа. При всеки пациент се подхожда индивидуално, което всъщност произтича от индивидуалната реакция на всяко тяло и кожа (тоест спецификите на пациента определят нашият начин на работа). При контролен преглед на нашия конкретен пациент установихме, че кожата е много толерантна, което ни насочи към използването на още по-голяма мощност при втората процедура. Преди всяка процедура нанасяне анестезиращ крем, с който пациентите престояват от 20 до 40 мин. Отделните процедури се извършиха в период от 1 месец една след друга. Не всяка кожа е толерантна към такъв „агресивен подход“. Имаме пациенти, при които отделните лазерни процедури трябва да се повтарят в разстояние минимум от 2 месеца.
⇒ Възстановителният период трае около 7/8 дни – образуване на „корички“, резултат от агресивната аблация на кожата.
Задължително за възстановителния период е използването на хидратиращия крем, който ние ви даваме на място от кабинета. Този крем също е с различен състав  спрямо различните пациенти. Грижата за кожата след това също е изключително важна – в много случаи кожата става по-чувствителна и използването на слънцезащитен фактор е задължително. Има риск от постлазерни пигментации. Именно затова нашите пациенти получават безплатни контролни прегледа след процедурата.
Реалните резултати след процедура с фракционен Со2 лазер се разгръщат изцяло едва 4/6 месеца след направата на пилинга. В нашия дългогодишен опит сме установили, че контролирането наслагване на отделни процедури, дава много по-добри крайни резултати.

Това е причината да ви предлагаме толкова изгоден промо пакет от три процедури !
Вашите резултати са нашите успехи!
Актуалните промоции можете да видите тук: Актуални промоции

А с този упорит младеж ще повторим тройния пакет от процедури и този сезон, с цел да постигнем максимално заглаждане и възстановяване на кожата….

Ако имате въпроси, то нашият екип е насреща за вас!
Повече за Д-р Милена Неделчева и Д-р Анриета Неделчева, можете да прочетете ето тук : За нас