Д-р Анриета Неделчева и Д-р Милена Неделчева бяха част от едно чудесно обучение в Женева, организирано от фирма Teoxane. Лектор на събитието беше изключително популярния Dr. Lee Walker, един от водещите тренери по естетична медицина в цял свят. .
„Запознахме се с най – новите guidelines за работа в определените зони, най-важното работещи и неработещи методи за справяне и избягване на усложнения. „Нямаме сигурна зона в човешкото лице – имаме зони с по-малка опасност и зони с по-голяма опасност“.
Не е информация, която да не знаем, но независимо, че информацията ни е позната, винаги можеш да научиш нещо ново и полезно. За да предлагаме най-доброто и за вас – нашите пациенти.
Интересно за нас беше да научим, че по време на ковид пандемията броят на извършените естетични процедури в цял свят се е увеличил с почти +100%. Това от своя страна дава поле за наблюдение и на редица усложнения, на корекция на подходите за работа в цялото лице и да се развие т.нар „evidence based aesthetic medicine“. . Освен това е малкото свободно време успехме да направим разходка в прекрасните паркове покрай езерото на Женева! Спокойствие! Споделяме с вас малка част от личните ни снимки!.

Коментирай