За нас

Добре дошли!

Д-р Милена Неделчева е лекар-дерматолог с почти 30-годишна практика в диагностиката и лечението на всякакъв вид кожни заболявания като екземи, псориазис, дерматози, микози, косопад, включително и хомеопатична алтернативна терапия, педиатричната дерматология, премахване на кожни образувания, лечение на акне, както и диагностика и лечение на венерологични (полови) болести.
Освен клинична дерматология и лечение на кожни проблеми, Д-р Неделчева е един от най-успешните естетични дерматолози у нас - почти 20-годишна практика с ботокс и филъри , а от 8 години насам е един от малкото естетични дерматолози в България, които работят изключително много най-популярната процедура за подмладяване - именно Фейслифтинг с конци на лице и тяло.
Друг обект на дългогодишната й работа е лечението на акне и на белезите от акне, операции, травми чрез най-модерно поколения фракселен аблативен Со2 лазер.
От няколко години попълнение на нейния екип е Д-р Анриета Неделчева, с която нашите пациенти ще се срещат все по-често. Тя е нашето свежо попълнение, което въпреки младата си възраст вече има десетки дипломи и обучения зад гърба си. Специализантка по дерматология и венерология, с изявен интерес към дерматохирургията. Запазен модел на работата й е т.нар "руски обем" в уголемяването и оформянето на устни.

Контакти

Адрес:
гр. Стара Загора
ул. „Димитър Наумов” №32

Телефон:
0887 909 099
*в работно време

Послeдвайте ни
в социалните мрежи!