Услуги

Мнения на пациенти

Докторката е прецизна и внимателна, работи с лекота, процедурата не боли, е само докато се сложи упойка…. Малко приличаш на котешка глава заради отока, но до 12 дена при мен всичко се нагласи.
Предполагам ефектът не е като при хирургчния фейслифтинг, но докторката ми каза, че тази процедура чрез конци, може само да отложи момента на хирургията с поне 10,15 години – честно да ви кажа това ме устройва перфектно!

Много съм доволна, ваша Кети.

Кети Иларионова

Прекрасна процедура, наистна има лифтинг ефект, особено за хора като мен, които изпитват ужас от пълните упойки и хирургични зали… В кабинета на докторката всичко е толкова приятно, нямаш усещане за напрежение, болка изпитваш само за 2 мин, докато ти слага упойката, след като не усещаш нищо… Прекрасна Д-р Неделчева

Марлена Ст.

Първият път, когато дойдох за конци при Д-р Неделчева, преди 3 години, тя ме върна и ми каза, че още ми е рано. Тази й коректност в тази толкова комерсиализирана специалност на медицинска естетика ужасно много ме впечатли. Толкова е рядко в днешно време! И ето, че преди месец, след 3 години, за жалост вече кожата ми беше готова за конци. Самата процедура не е особено болезнена, реално се усеща само упойката и след това не се усеща нищо.  И днес бях на контролен преглед! Чувствам се абсолютно добре, никаква болка, лицето ми е симетрично и виждам невероятните резултати. Благодаря ви сърдечно. Относно тези, които се интересуват, препоръчвам Д-р Неделчева!  Сърдечни поздрави от А. ПАВЛОВАА.

Александра Павлова

Свържете се с нас

Контакти

Адрес:
гр. Стара Загора
ул. „Димитър Наумов” №32

Телефони:
042 64 64 64

0887 909 099

Бъдете информирани

Бюлетин

[mc4wp_form id=“483″]