Всички говорят за тази невероятна процедура!

Бъдещето на Anti-age медицината е ТУК и СЕГА!
Фейслифтинг с конци – без скалпел.

 

Д-р М.Неделчева  беше един от първите лекари в България, които успяха да „усетят“ идващото блестящо бъдеще на „конците“ в процедурите за подмладяване още през 2013 г. И ако случайно вие сте от пациентите, които за първи път чуват за този метод, то сте попаднали на лекар с една изключително богата практика и опит в работата с абсолютно всички видове конци. Днес, толкова години по-късно, със стотици резултати зад гърба си и множество доволни пациенти, за Д-р М.Неделчева и нейната дъщеря Д-р А.Неделчева тази процедура е като „детска игра“. Разбира се, това е изключително трудна и специфична медицинска процедура и трябва да се извършва само от специализирани и специално обучени професионалисти
Антиейдж грижата на самата Д-р Милена Неделчева , можете да видите в ето тази статия: АнтиЕйдж грижата на Д-р Милена Неделчева
Безценен помощник и наследник на нейния опит и знания е Д-р Анриета Неделчева, която също работи с методиката с конци, още от началото на медицинската си кариера.

В нашия център работим с АБСОЛЮТНО всички ВИДОВЕ КОНЦИ – от обикновените мезоконци до най-сложните зъбчати и т.нар double-needle конци, включително и „висшия пилотаж на конците“. За толкова много години Д-р Милена Неделчева успя да формира своята АВТОРСКА МЕТОДИКА на поставяне на фейслифтинг конци – инвазивен подход при напреднало  увисване на кожата, свързано с възстановителен период, но даващ 100% резултат, в пъти по-голям от официалните протоколи. Този метод е резултат изцяло на опита в годините. Все пак да си първи в дадена интервенция ти дава опит, който ти позволява да си един от най-добрите в областта.
Нашето внимание и информацията ,която ще ви предоставим в  следващите редове, са изцяло насочени към фейслифтинг конците.

Можете да пристъпите към нашата богата галерия с резултати (малко по-надолу в статията) или да ни последвате в социалните мрежи FACEBOOKINSTAGRAM за да следите нашата работа от близо.

 

 

1.Какво представлява този метод?

Тhread meso lifting (Meзолифтинг с конци) е една иновативна процедура , която се извършва с резорбируеми т.е разграждащи се от тялото конци. Тези конци се внедряват и интегрират в дермалния матрикс през тънки игли/канюли.  Поставени по този начин в кожата, конците индуцират образуването на млад колаген по хода си, което води в крайна сметка до поддържане на добър контур на лицето и коригиране на бръчките,подмлядяване на кожата отвътре и стягане на контура във времето

Процедурата е алтернатива на класическия оперативен фейслифтинг, без неговите странични ефекти, дълъг възстановителен период и висока цена. Има забележителни резултати при пациенти както на възраст от 35 до 55 години с начална и напреднала птоза на тъканите на лицето и шията, така и при млади пациенти с генетича предразположеност към увисване на тъканите.

2.Какво е предимството на метода с конци ?

Те са резорбируеми, безвредни и биоадаптивни. Освен че имат МИГНОВЕН лифтинг ефект, техния ефект се засилва с времето- съставките, от които са изградени,стимулират производството на собствен колаген- по този начин всеки изминал месец вие ще виждате все по-добър ефект.
Процедурата фейслифтинг с конци ПЕРФЕКТНО се съчетава с поставяне на колагеностимулиращи и хиалуронови филъри, мезотерапия, плазмотерапия и ботокс– ключови процедури за подмладяване и поддържане на външния вид!
* важно уточнение: единственият филър, с който методът с конци НЕ може да се съчетава, са филърите със състав калциев хидроксиапатит (например Radiesse).
Поради тази причина ние работим основно с колагеностимулиращ филър Ellanse, който е еквивалент на течен конец (течен поликапролактон)

Изключете представата,че филърите лифтират . Филърите дават обем. Конците лифтират. Всеки метод има своите предимства и в повечето случаи трябва да се работят комбинирано.

Пациентът не се нуждае от обща анестезия, но за максимално намаляване на болката Д-р Неделчева използва локална интрадермална упойка, което прави процедурата изключително елегантна и БЕЗБОЛЕЗНЕНА.
*изключително важно е да уточните своите алергии при индивидуалната консултация

Подходящ е за всякаква възраст. Дава добри резултати и при много отпусната кожа с дълбоки бръчки. Перфектна процедура за склуптуриране  на лица, скули и челюст и при МЛАДИ пациенти

Използваните конци са 100% биосъвместими с тъканите. Разликата между различните видове конци е именно в състава и структурата им, което определя ефектът им и престоят им в кожата, възстановителния период

Резултатите са видими веднага след процедурата, а в продължение на 6 – 8 седмици стават все по-видими и изразени.

⇒ Имайте предвид,че съществуват различни видове конци. Ако лицето има напреднала птоза, то за да има реален резултат с тази методика, трябва да се работи с по-плътни и по-травматични конци, което е свързано с удължен възстановителен период. ВЕДНАГА СЛЕД има АСИМЕТРИЯ, НАБРЪЧКВАНИЯ, НЕРАВНОСТИ, ДИСКОМФОРТ . Това продължава между 7 и 40 дни .Имайте го предвид и го обсъдете на място с Д-р Милена и Д-р Анриета Неделчеви. ( това важи само за определен вид конци, при по-млади лица, без напреднала птоза, няма такъв възстановителен период)

 

3.Къде могат да се прилагат ?

Методът с успех се прилага при отпускане и нарушаване на овала в средната част на лицето, при двойна брадичка, дори в областта на края на веждите и около очите. В областта на тялото с третират вътрешната част на ръцете, бедрата и корема. Подходът е винаги индивидуален, като има множество техники за въвеждане на конците посредством игли в кожата – възможна е дори работа в три равнини, като при повечето варианти не се прави предварителен разрез по кожата. При технологиите с „кукички” и „конусчета” се постига здраво захващане на тъканите, позволяващо леко повдигане на отпуснатия контур до получаване на желания ефект, докато гладките конци само придържат тъканите и не им позволяват да провиснат. Промяната е видима почти непосредствено след процедурата, пълният и ефект е след около месец и се задържа около от 8 месеца до 36 месеца,в зависимост от вида на конците.

Какви конци са подходящи за вас е СТРОГО индивидуално и задължително трябва да направите първоначална консултация с Д-р Неделчева.

При комбинация на процедури (ботокс,филъри и други Anti-Age методи) ВИНАГИ се прави ПАКЕТНА НАМАЛЕНА цена! Винаги има отстъпки при комбинация на процедури!

.

 

 

Отново казваме,че ефектът е видим веднага след процедурата, а в продължение на няколко седмици (6-8седмици) резултатите стават все по-видими. В зависимост от трайността (видът на конците) и реакцията на тялото трайността може да достигне и до 4 год.

След процедурата ще имате оток,може и лек дискомфорт, което е абсолютно нормално. Този дискомфорт преминава от няколко дена до 5 или 6 седмици ( ако е работено в авторската схема на лифтинг  с конци, при възрастни пациентки). Освен това в продължение на месец пациентите ни съобщават „за усещане на конеца“, без никаква болка.

Процедурата е инвазивна и трябва да се доверите на опитни лекарски ръце, защото това е вашето здраве!
Д-р Милена Неделчева е преминала няколко международни обучения от най-опитните международни тренери в областта. Един от първите дерматолози в България, който започва да прилага тази иновативна процедура на своите пациенти.

 Относно назолабиалните бръчки…

Мили пациенти – назолабиалните бръчки в повечето случаи се „ремонтират“ чрез лифтинг с конци в комбинация с Филъри (Хиалуронови или Ellanse), но какво е подходящо за вас и вашето лице е абсолютно преценка на вашия дерматолог.
Така както филърът може да е абсолютно подходящ за вашия проблем, така и може да е крайно недостатъчен.
Това е причината толкова да държим на личната индивидуална консултация.
Ако за едно лице филърът ще постигне желания резултат, то за друго резултатът изобщо няма да е този, който пациентът очаква.

4.ThreadLift на тяло
Лифтинг на тялото се осъществява по идентичен механизъм на лифтинга на лице.

Основни зони на работа са :
– Ръце
– Крака ( зона над коляно)
– Дупе
– Гърди
Тъй като зоната на работа е доста по-голяма от зоната на лицето, цената също е по-висока, поради факта,че се използва двойно и тройно повече количесто материал.
Може да се работи с гладки мезоконци, със зъбчати , дори със Silhouette Soft. По принцип конците Аптос са създадени именно за лифтиране на тяло, не толкова за лифтинг на лице. Във видеото ще ви представим лифтинг на зоната над пателата на пациентка, постигнат чрез супер комбинация от :+12 зъбчати Фейслифтиг конци +40 Мезоконeца

Лифтинг на дупе чрез комбинация от линейни и зъбчати конци:

ТРЕДЛИФТ на увиснала кожа на корем (лифтиране на кожа чрез конци):

Обратна връзка след корекция на увиснала кожа след бременност в комбинация с фракселен лазер Со2 ( CO2 Фраксел лазер за белези)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Видове конци

Съществуват различни видове конци.Общото между тях е,че наистина имат визия на конец ( нишка ). Обаче разликите между тях са огромни:

♦ структура и състав
♦ действие и ефект
♦ трайност

♦ начин на поставяне

Отново ще повторим,че индивидуалната консултация е много важна.Само личната консултация с Д-р Неделчева ( което включва анализ на кожата ви-типа кожа, дебелината, степента на стареене и гравитационната птоза) може да ви даде ориентир какво е подходящо за вас.

5.1 Двойно зъбчати конци APTOS

Toва са универсални конци за лифтинг и естетични неоперативни корекции, създадени от изобретателя на метода д-р Суламанидзе. Конците са надеждни, безопасни, с моментaлни антиейдж резултати. Този вид конци също спадат към фейслифтинг конците , но са съставени от  поликапролактон и полимлечна киселина PCL+PLA, както и имат по-различна структура ( различно поставяне на зъбите при зъбчатите конци- с видовете аптос конци, които работим зъбчетата са ДВОЙНО зъбчати).

Техният ефект също е двоен, подобно на конците Силует Софт: Лифтинг(моментален) ефект + Регенерация във времето (което допълнително усилва лифтинг ефекта).
Съществуват различни видове конци Аптос – Aptos 2 g, Aptos Light Lift Linea, Aptos visages и още.

Ако сравним конците Силует Софт и Аптос, то конците Аптос са идея по-травматични. Лифтирането на гуша се осъществява именно с конци. В галерията по-горе сме публикували изключително много резултати от този вид.

5.2 Зъбчати фейcлифтинг конци от полидиоксанон  (PDO) или от ПОЛИКАПРОЛАКТОН (PCL)

Зъбчатите мезоконци представляват нишка по която има разположени зъбчета(шипчета), които след въвеждане в кожата се отварят и фиксират в тъканите. Свободният край на конеца е над кожата и лекарят може допълнително да го натегне, с което се засилва лифтинговия им ефект. Предназначени са за корекция на птоза в средните и долни части на лицето, шията, брадата и много зони по тялото. В зависимост от разположението на зъбчетата, гъстотата и дебелината им са и степените на фиксация в тъканите и лифтинговия им ефект.

 

 

 

 

5.3 Гладки мезоконци

Гладкият конец е изключително фин конец .Той e поставен в канала на лазерно наточени еластични и атравматични игли, посредством които нишките се въвежда в кожата. Конеца е закрепен така, че след изваждането на иглата остава в кожатa, без да се вижда или напипва. Те могат да бъдат съставени и от поликапролактон, и от полидиоксанон, и от полимлечна киселина. Основната разлика е , че нямат зъбци, от което се определя и ефекта им – биостимулация и много лек лифт в последствие от разграждането им.
Мезолифтингът с конци се прилага при начална, лека и средно изразена птоза на кожата. Мезоконците играят ролята на чуждо тяло в кожата и отключват мощно възстановителни процеси изразяващи се с усилване на кръвообращението, фибробластна стимулация и производство на колаген, изграждане на нова съдова мрежа.

 

 

 

 

 

 

67 Коментари

 • от
  Dyvdif
  00:25 ч., 26.09.2023 г.

  lipitor order online order amlodipine 10mg online cheap generic norvasc

 • от
  Umsrtu
  20:19 ч., 24.09.2023 г.

  buy azithromycin 500mg for sale where to buy omnacortil without a prescription order gabapentin 600mg online cheap

 • от
  Twkdkc
  16:50 ч., 22.09.2023 г.

  order accutane 20mg without prescription buy amoxil 1000mg pill buy azithromycin 250mg for sale

 • от
  Cltlqx
  04:03 ч., 22.09.2023 г.

  purchase omnicef without prescription order glycomet oral lansoprazole 15mg

 • от
  Maryicold
  17:42 ч., 21.09.2023 г.
 • от
  Vcivoj
  18:40 ч., 19.09.2023 г.

  order generic provigil 200mg order generic prednisone buy prednisone without prescription

 • от
  Elwoodnop
  12:34 ч., 19.09.2023 г.
 • от
  Vrxigs
  09:01 ч., 18.09.2023 г.

  cenforce 50mg ca buy chloroquine tablets aralen brand

 • от
  Ahtbze
  07:37 ч., 16.09.2023 г.

  micardis 80mg over the counter buy micardis pill order molnunat 200mg for sale

 • от
  Ivrfdr
  04:41 ч., 16.09.2023 г.

  cialis for sales buy viagra 50mg online cheap sildenafil in usa

 • от
  Vvswsr
  23:03 ч., 14.09.2023 г.

  buy generic omeprazole lopressor us lopressor 100mg generic

 • от
  Oqeiiw
  00:36 ч., 14.09.2023 г.

  order premarin 600 mg online cheap viagra professional sildenafil 50mg generic

 • от
  Davidwar
  12:58 ч., 13.09.2023 г.
 • от
  Bradgr
  20:50 ч., 12.09.2023 г.

  buy cheap generic betahistine xalatan price buy probalan generic

 • от
  Josephfauff
  13:00 ч., 12.09.2023 г.
 • от
  drugs online
  22:20 ч., 11.09.2023 г.
 • от
  Davidknibe
  22:42 ч., 10.09.2023 г.

  Absolutely! Declaration info portals in the UK can be crushing, but there are many resources accessible to cure you think the unexcelled identical as you. As I mentioned before, conducting an online search with a view https://kitjohnson.co.uk/pag/learn-how-to-outsmart-fake-news.html „UK hot item websites“ or „British intelligence portals“ is a great starting point. Not no more than will this grant you a encompassing tip of news websites, but it intention also provender you with a improved brainpower of the in the air hearsay prospect in the UK.
  In the good old days you obtain a itemize of embryonic account portals, it’s critical to gauge each undivided to shape which upper-class suits your preferences. As an example, BBC Advice is known for its intention reporting of information stories, while The Keeper is known for its in-depth analysis of partisan and group issues. The Self-governing is known representing its investigative journalism, while The Times is known in search its work and finance coverage. Not later than understanding these differences, you can choose the talk portal that caters to your interests and provides you with the hearsay you call for to read.
  Additionally, it’s significance considering close by expos‚ portals because fixed regions within the UK. These portals lay down coverage of events and dirt stories that are relevant to the область, which can be firstly helpful if you’re looking to charge of up with events in your close by community. In place of instance, municipal communiqu‚ portals in London classify the Evening Canon and the Londonist, while Manchester Evening Hearsay and Liverpool Reflection are stylish in the North West.
  Overall, there are diverse statement portals available in the UK, and it’s high-level to do your experimentation to find the one that suits your needs. By evaluating the unalike low-down portals based on their coverage, variety, and position statement perspective, you can choose the song that provides you with the most relevant and engrossing despatch stories. Esteemed luck with your search, and I hope this tidings helps you reveal the correct expos‚ portal suitable you!

 • от
  Useumb
  16:52 ч., 10.09.2023 г.

  zovirax drug xeloda 500 mg price brand exelon 6mg

 • от
  Hwxffa
  23:03 ч., 09.09.2023 г.

  order vasotec 5mg brand doxazosin 2mg where can i buy duphalac

 • от
  Cdyfqj
  22:55 ч., 06.09.2023 г.

  ferrous 100mg price ferrous sulfate over the counter buy sotalol pills for sale

 • от
  Nuyqcf
  09:07 ч., 06.09.2023 г.

  order pyridostigmine online buy pyridostigmine generic maxalt 10mg without prescription

 • от
  Utsgla
  22:44 ч., 03.09.2023 г.

  how to buy prasugrel order prasugrel pill buy detrol sale

 • от
  MichaelNig
  17:41 ч., 02.09.2023 г.

  To announce true to life dispatch, ape these tips:

  Look for credible sources: https://class99.us/wp-content/pgs/?jennifer-stacy-s-mysterious-disappearance-on-wink.html. It’s high-ranking to secure that the report outset you are reading is reliable and unbiased. Some examples of reliable sources tabulate BBC, Reuters, and The Fashionable York Times. Read multiple sources to get a well-rounded sentiment of a isolated news event. This can better you return a more ideal picture and escape bias. Be hep of the angle the article is coming from, as constant reputable report sources can compel ought to bias. Fact-check the dirt with another source if a communication article seems too staggering or unbelievable. Many times make sure you are reading a fashionable article, as news can change-over quickly.

  By means of following these tips, you can evolve into a more aware of rumour reader and better be aware the beget here you.

 • от
  Bhyxsh
  13:56 ч., 01.09.2023 г.

  buy etodolac 600mg oral mebeverine 135mg cilostazol 100 mg uk

 • от
  Dofdvk
  23:51 ч., 31.08.2023 г.

  fludrocortisone over the counter buy generic fludrocortisone for sale loperamide pills

 • от
  Tdhkgd
  20:35 ч., 29.08.2023 г.

  duphaston over the counter januvia 100mg sale jardiance 10mg price

 • от
  Ykbcsx
  14:55 ч., 27.08.2023 г.

  dipyridamole 25mg usa dipyridamole 100mg canada order generic pravastatin 10mg

 • от
  Ifwcgs
  04:33 ч., 27.08.2023 г.

  meloset 3mg generic order aygestin 5mg for sale how to get danocrine without a prescription

 • от
  Sdcvqj
  21:14 ч., 23.08.2023 г.

  aspirin ca buy aspirin cheap imiquad cheap

 • от
  Bqhdni
  23:25 ч., 22.08.2023 г.

  precose price glyburide 2.5mg over the counter order griseofulvin 250 mg pills

 • от
  Otsokl
  05:44 ч., 21.08.2023 г.

  cheap minoxidil minoxytop online ed pills where to buy

 • от
  Ifncau
  01:44 ч., 20.08.2023 г.

  order generic zaditor 1mg buy geodon 80mg online cheap buy imipramine 75mg generic

 • от
  Ydbxax
  14:25 ч., 18.08.2023 г.

  generic tadalafil buy sildenafil pill brand sildenafil 100mg

 • от
  Poboig
  05:40 ч., 11.08.2023 г.

  where can i buy tricor order fenofibrate 200mg generic tricor cost

 • от
  bkKpTL
  09:57 ч., 17.07.2023 г.

  Pons DG, Torrens Mas M, Nadal Serrano M, Sastre Serra J, Roca P, Oliver J levitra prix pharmacie viagra If you have had success

 • от
  Silviq Stoicheva
  18:35 ч., 21.05.2023 г.

  Само аз ли нямах никакъв дискомфорт??? Перфектна процедура, само е жалко, че Ефектът намалява около годината! Изключително добра! Стига сте пълнили лицето си! Доктор Анриета Неделчева е страхотна, чувам прекрасно отзиви и за майка й! Препоръчвам!

 • от
  Bayse
  21:34 ч., 16.11.2022 г.

  Zdraveyte ,bihteli mi kazali kakva e tsenata za protsedurata s kontsite
  Blagodarya

 • от
  Loli
  22:19 ч., 03.10.2022 г.

  Izkluchitelno dovolna sum!!!!! Dr Anrieta e strahotna

 • от
  Анонимен
  13:06 ч., 09.06.2022 г.

  Каква е цената на процедурата?

 • от
  Анонимен
  23:35 ч., 21.01.2022 г.

  Имаше дискомфорт, но определено и двете докторки знаят какво правят.
  Бях пациент на Д-р Анриета Неделчева (дъщерята), а по време на процедурата ми асиститраше майката (ако не съм се объркала).
  Преди години съм била пациент на майката и бях много доволна.

  Сега също съм изключително доволна, бях скептична към младата възраст на докторката, нооооо определено се усети висок професионализъм и едновременно с това – приятелско и ведро отношение.

  Като всяка процедура – има възстановяване. Нищо трагично.

  Харесва ми как работят, съчетание на знания, професионализъм… Иии една балканска топлина и приятелско отношение, което за мен са равни по значение на Качеството на работа.

  Препоръчвам

 • от
  Мария Узунова
  19:12 ч., 03.11.2021 г.

  Бих написала – неприятна процедура за хора, които които нямат търпило като мен. Първите дни си мислех „Какво си причиних“ и съжалявам, че бях толкова досадна към вас, въпреки цялото внимание и обяснение, което ми дадохте.
  Сега 5 месеца по-късно съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОВОЛНА и не съжалявам и дните на дискомфорт си заслужаваха! Самата ми кожа е различна, лицето ми е озарено, което за моите 41 години е страхотно.
  Без да имам подпухнало лице.
  Благодаря ви сърдечно за всичко! Златни ръце и уникално отношение!

 • от
  Тонка
  13:34 ч., 23.04.2021 г.

  Аз съм по-скоро доволна. Факт е, че работите на много по-достъпни цени от софиянци, което прави методиката по-достъпна за нас. Успех

 • от
  0000
  23:58 ч., 16.03.2021 г.

  Ne znam dalli izobshto shte se vidi komentara mi tuk, no. Shte si go napisha, dano horata go vidqt! Az NE SYM dovolna! Imah golqm diskomfort, da Imah lift, no ne e tova, koeto ochakvah! Godina sled intervenciqta, napravih operativen facelift w Turciq. I ot tam ne sym dovolna! Za jalost stareem izkluchitelno burzo i qko… Moi priqtelki sa ADSKI DOVOLNI ot Dr. NEDELCHEVA, no qvno rezultatite i ochakvaniqta nanrazlichnite hora sa razlixhni… Redno e da kaja neshatata, kakvito gi chuvstvam i mislq. Fakt e, Che doktorkata e izkluchitelno dobra, no. Metodikata, kakto i operativnata namesa nensa panaceq

 • от
  Анонимен
  21:29 ч., 13.12.2020 г.

  Не боли! Но после дискмофорът е на лице. На мен ми беше нужно поне месец време да спра да ги усещам толкова силно, а след това в единични моменти.
  Смея да твърдя, че Д-р Неделчева и начинът й на работа няма нищо общо с така популяризираните Hillclinic. След като се „прецаках“ с тях, за абсолютно същата цена Д-р Неделчева ми направи много по-здрави конци ( мога да направя сравнение), беше много по-бърза, без излишно губене на време. Не се заблуждавайте по името „Аптос“… Те са адски много видове. Определено Д-р Неделчева остава моя естетичен лекар. Няма да сгрешите, ако й се доверите. Наиситна професионалист.

  • от
   Dr. Nedelcheva
   20:44 ч., 18.03.2021 г.

   Радваме се,че сте останали доволни от нашата работа!

  • от
   Анонимен 2
   23:48 ч., 05.04.2022 г.

   + 1 абсолютно същото мнение, жалко е, че Неделчеви не са в София само!

 • от
  Мариета
  17:24 ч., 09.12.2020 г.

  Бихте ли ми изпратили координати на центъра?

 • от
  Галя
  06:51 ч., 18.11.2020 г.

  Здравейте, през 2018г. за първи път слагах лифтинг конци при д-р.Валянова в Хилклиник. Резултата беше фантастичен. Така и не помна какви точно конци ми сложи. В картончето, което дават на клиента за мен е непонятно какво точно пише.
  Преди 1м. отново сложих конци, този път без никакъв лифтиращ ефект. Само освежаване и доста травматично. Д-р. Валянова е представител на Aptos и ми сложи от тези конци. Изобщо не съм доволна. И най- вече не ми харесва това отношение на лекар, когато кажа, че не съм доволна от резултата, а отсреща да ми отговорят, че резултат има…
  Галя Костадинова – Пловдив

  • от
   Dr. Nedelcheva
   18:24 ч., 25.11.2020 г.

   Здравейте, Г-жо Костадинова!
   Не разбираме защо коментирате работа на колега на нашата страница ? АКо искате консултация с Д-р Неделчева, която няма абсолютно нищо общо с горепоменатата лекарка, то е редно да запишем час за консултация и да получите нейното професионално мнение и план за работа . Това е ,което можем да ви предложим.
   Но ние работим САМО и ЕДИНСТВЕНО в собствения си център в град Стара Загора. Обемът ни на работа е достатъчно голям и нямаме нужда да посещаваме други градове. Но повече относно нашият начин на работа ,можете да научите на телефон 088909099 от понеделник до петък след 10.30 .
   Най-доброто за случай като вашия, обаче си остава личната консултация на място с Д-р Милена Неделчева – така ще обсъдите предишните интервенции, които са ви приложени, какви са алтернативите за по-добър резултат ( това, което търсите, анализирайки коментара ви), какви продукти и т.н.
   Пожелаваме ви всичко добро !
   Поздрави,
   екипа на Дерматологичен център „Д-р Неделчева“

   • от
    Lilu
    10:57 ч., 27.11.2020 г.

    Hahaha kolko dalnovidno otgovarqte na edin absolutely neadekvaten komentar! Na Nedelcheva ne mogat da i stupqt na malkiq prust!

 • от
  drnedelcheva
  06:35 ч., 14.09.2020 г.

  Абсолютно е така – Красотата изисква жертви! Благодарим за коментари ви <3

 • от
  alexandra pavlova
  20:02 ч., 17.12.2019 г.

  Първият път, когато дойдох за конци при Д-р Неделчева, преди 3 години, тя ме върна и ми каза, че още ми е рано. Тази й коректност в тази толкова комерсиализирана специалност на медицинска естетика ужасно много ме впечатли. Толкова е рядко в днешно време! И ето, че преди месец, след 3 години, за жалост вече кожата ми беше готова за конци. Самата процедура не е особено болезнена, реално се усеща само упойката и след това не се усеща нищо. Следващите дни обаче бяха доста некомфортни – имах оток, бях крива, имах и синки и ми опъваха, което доста ме обезпокои. При посещание при Д-р Неделчева, тя ми обясни, че това е нормално и много ме успокои. И днес бях на контролен преглед! Чувствам се абсолютно добре, никаква болка, лицето ми е симетрично и виждам невероятните резултати. Пратила съм ви снимки и на емайл! Благодаря ви сърдечно. Относно тези, които се интересуват, препоръчвам ви Д-р Неделчева! Но имайте предвид дискомфорта, който трае около седмица, може и повече. Залсужава си. Като човек, който беше адски притеснен, просто ви го казвам като съвет – заслужава си, но се подгответе, правите нещо изключително ефективно и резултатно. Сърдечни поздрави от А. ПАВЛОВАА.

 • от
  Teodora Sabeva
  17:51 ч., 24.08.2019 г.

  Zdraveite, imam interes ot procedura s koncite, na lice, no trjabva I Cena da znam. Bihte li mi izpratili cenova lista. Blagodarq

  • от
   drnedelcheva
   07:29 ч., 09.09.2019 г.

   Здравейте, Теодора ! Моля пишете ни на страница във фейсбук “ Дерматологичен център Д-р Неделчева“ или се обадете на телефон -0887909099 за да ви дадем ОРИЕНТИРОВЪЧНА ИНФОРМАЦИЯ .

 • от
  Samsung
  16:58 ч., 17.06.2019 г.

  Ужасно беше първите дни. Адски страннно, наистина . Дискомфортът продължи месец и нещо. Да, реално има лифтинг резултат и наистина след време реултатът става още по-хубав, но имаше си дискомфорт. Но красотата изисква жертви, нали така 🙂

 • от
  Petq Dimova Petrova
  16:56 ч., 17.06.2019 г.

  Obicam te doktorke! Ti se grijish za moqta krasota tolkowa godini podred. Vsichko,koeto si mi preporuchala i si me posuvetvala e bilo na 100% vqrno i efektiwno.

  • от
   drnedelcheva
   12:21 ч., 19.06.2019 г.

   Благодарим за дългогодишното доверие, Петя!

 • от
  Todorka
  22:34 ч., 13.02.2019 г.

  Stiga s tiq.manii.za.podmladqvane!!!! Priemte si starostta

 • от
  Маги
  20:05 ч., 06.01.2019 г.

  Страхотна процедура! И не боли! След това имаше известен дискмофрот, но си заслужава 🙂

  • от
   drnedelcheva
   06:33 ч., 14.09.2020 г.

   Благодарим за обратната връзка, Маги.

   • от
    Todorka
    22:34 ч., 13.02.2019 г.

    I kakvo, na 20 godini li stanahte, a?

 • от
  Mitko
  16:32 ч., 06.11.2018 г.

  Super siii doktorke!!!!

 • от
  Кети Иларионова
  00:31 ч., 29.10.2018 г.

  Сестрата при докторката ме помоли да коментирам – и аз ще го направя.
  Живеем във време, в което хората търся информация онлайн… А аз съм изключително доволна, така че ви гласувам 10 звезди!
  Докторката е прецизна и внимателна, работи с лекота, процедурата не боли, е само докато се сложи упойка…. Малко приличаш на котешка глава заради отока, но до 12 дена при мен всичко се нагласи.
  Предполагам ефектът не е като при хирургчния фейслифтинг, но докторката ми каза, че тази процедура чрез конци, може само да отложи момента на хирургията с поне 10,15 години – честно да ви кажа това ме устройва перфектно!

  Много съм доволна, ваша Кети.

  • от
   drnedelcheva Благодарим за отзива
   08:31 ч., 14.03.2018 г.

   Благодарим за отзива

 • от
  Марлена Ст.
  06:28 ч., 29.09.2018 г.

  Прекрасна процедура, наиситна има лифтинг ефект, особено за хора като мен, които изпитват ужас от пълните упойки и хирургични зали…. В кабинета на докторката всичко е толкова приятно, нямаш усещане за напрежение, болка изпитваш само за 2 мин, докато ти слага упойката, след като не усещаш нищо…. Прекрасна Д-р Неделчева ❤️❤️❤️❤️

  • от
   Magdalena
   14:30 ч., 15.11.2018 г.

   Dovolna li site ot lifting efekta??
   Kakva beshe cenata?

   • от
    drnedelcheva
    09:31 ч., 13.01.2019 г.

    Благодарим ти, Марлена! Малко късно виждаме коментара ни, но той е важен за нас.
    Магдалена, отговорили сме ви на емайла,който сте посочили. Отново казваме,че цената на 1 конец започва от 150 до 1000 лв, като при комбинация пакетната цена е с до 40% отстъпка. Колкото по-добра комбинация между различните конци се направи (армировка на лицето), толкова резултатите са по-добри, затова си позволяваме такава отстъпка в пакетната цена.

Коментирай