Убедени сме,че абсолютно всеки се е сблъсквал с понятието „акне“.
Акнето е възпалително заболяване на кожата, което обикновено засяга тийнейджъри и младежи, но може да бъде проблем за човек на всяка възраст. Именно затова различаваме обобщено два типа акне – младежко( тинейджърско) и акне на възрастните.
Д-р Милена Неделчева има почти 30-годишен стаж в лечението не само на АКНЕ, но и на абсолютно всички видове кожни заболявания.

Истината е,че в повечето случаи лечението изисква мултидисциплинарен подход и просто „козметика от рекламите по телезивията“ НЕ помага .

 

 

Освен това подходът към всеки пациент е изключително индивидуален.
Ние няма да се впускаме в обяснения какво точно е акнето, каква е неговата етиология, патогенеза и т.н. Ще се спрем повече на важността от своевременна намеса и грижа.
НЕ чакайте то да остави огромни белези върху лицето ви или лицето на Вашето дете.
👉 Направете консултация с лекар – дерматолог, с нужния професионален опит.
👉 Бъдете ТЪРПЕЛИВИ. БИТКАТА е бавна и изисква особено постояннство от страна на пациента. Нужни са месеци, дори години.
👉 Грижата, която положите сега, в ранните стадии на това заболяване, ще даде своите резултати в бъдещето, колкото и далечно да ви се струва.
✔️ Премахване на белези чрез лазер се осъществява при вече излекувано акне.

При лечението на акне, независимо от етиологията му и от възрастта на пациента, ключов елемент е постояннството и упоритостта, както от страна на лекаря, така и от страна на пациента. Лечението не се свежда до един дерматологичен преглед. Нужна е комбинация от изследвания, прием на медикаменти, терапевтични процедури, комбинация с пилинг срещу белези и с цел лечение, което е свързано с многократни посещания през определено време. Именно тези елементи съставляват индивидуалния план на всеки пациент.

 

Относно лечението на БЕЛЕЗИ – това може да се осъществи само след успешно излекуване.
Повече за най-ефективната процедура срещу белези в цял свят, именно лазерният пилинг, можете да прочетете в

 CO2  Фраксел лазер за белези

 

35 Коментари

Коментирай