КОЗМЕТИЧНО СТУДИО – терапии

Извършват се от сертифициран и обучен козметик, под наблюдение на специалист-дерматолог !

1.Почистване на лице

Самото почистване  включва няколко етапа , като в зависимост от допълниттелните процедури (кислород, маска и др) цената варира от 40 до 80 лв:  -Вапозон // -Почистване с кюрета // -Четков пилинг // -Вакуум // -Д‘Арсонвал -Йонофореза // -Маска // -Ултразвук //-Маска // -Парафин -Кислородотерапия (20 лв)
Какво е подходящо за вас като комбинация – след индивидуална консултация на място!

 

2.ПАРАФИНОВА ТЕРАПИЯ
В това студено време, в което кожата на лицето ни страда …трябва да се погрижим за нея! Освен хидратиращи и филм-кремове ще ви предложим и парафинова маска на лице в комбинация с кислородна терапия .
–>Кожата след парафинотерапия става невероятно мека, гладка и нежна. Може да се прилага по всяко време на годината, но най-осезаема е нуждата през зимните месеци, когато кожата е подложена на студ, влага и вятър. Не се препоръчва при проблемни капиляри. Подходяща е:
• За суха, повяхнала, напукана и изтощена кожа
• За подмладяване, хидратиране, детокс и стягане
• При отоци, за еластична и гъвкава кожа
–> Кислородът се използва за обогатяване на кожата с редица полезни за нея добавки, допринасящи за запазване на еластичността й, също за изглаждане на фините линии и бръчки. Струята чист кислород (97-98%), впръскваща се под налягане, достига до най-долните кожни слоеве. Тъканите се насищат с кислород, който на клетъчно ниво активира и регулира жизнените функции на кожата. Кислородът не само прониква във всички слоеве, но и изпълнява функцията на проводник на активни козметични средства, прилагани по време на процедурата.
След като клетките на кожата се наситят с кислород, те се предразполагат към по-активно делене и обновяване. Кожата става значително по-свежа, с по-бистър, равен тен и е предразположена към по-голяма възприемчивост към други последващи терапии с подходящи кремове или други козметични продукти, които се струпват в дълбочина и образуват депо, което постепенно се разпределя равномерно и храни кожата.

 Парафиновата терапия е подходяща за ЛИЦЕ, за РЪЦЕ , за ДЕКОЛТЕ.

 

3. Безиглена мезотерапия 

 

Чували ли сте за безиглената мезотерапия и за страхотния й ефект върху кожата?
Направете подарък за лицето си с новата ни терапия „Deep Skin Care“

Ако се страхувате от игли, а искате да се погрижите за кожата си в дълбочина,а не просто с кремове на повърхността, алтернативната мезотерапия е за вас.
Учените са разработили този елегантен БЕЗБОЛЕЗНЕН метод за въвеждане на „освежаващ коктейл от вещества“ в дълбоките слоеве на кожата с помощта на йонофорезата.
Видимо подобрение на еластичността на кожата
26% редукция на бръчките
Противовъзпалителен ефект (подходящо за кожа, склонна към образуване на акне)
Мощна хидратация (подобрява се кожната бариера)
Освежаване и озаряване (избелващ ефект)
Край на изморения вид
Стимулиране на колагенообразуването
Регенерация на кожата и подобряване на виталитета й
Защо тази процедура е толкова ефективна – първо е методът на работа (йонофореза), благодарение на която стимулиращите вещества достигат до дълбоките слоеве на дермата. Второ е комбинацията от вещества, с която е напоена маската – PGA Aqua essence (Poly-y-Glutamic Acid, Niacinamide-вит. В3, Ceramid – съставна част на сфинголипидите, които изграждат клетъчната мембрана, Portulaca extract, Epidermal Growth Factor
Процедурата продължава 40 минунти, на цена 50 лв.
Можете да запазите своя час на 0887909099 или 042646464

 

 

4. Луксозна 24-каратова златна терапия

 

Представяме ви невероятната 24-каратова златна ТЕРАПИЯ ,която е момента е на изключителна цена :    150 лв, вместо 250 лв 
Изключително луксозна процедура, която се извършва в 8 етапа и включва няколко процедури
Работи се с истински златни частици
ГАРАНТИРАН МИГНОВЕН резултат!

Истината е, че сами по себе си златните частици не вършат кой знае какво,по простата причина, че не могат да проникнат кожата. Но когато са в комбинация с новооткрития Gamma PGA serum, който служи като абсорбент за златните частици на принципа на електрофореза, ефектът е абсолютно реален!!!
По напълно естествен начин се постига дълбоко почистване на кожата – натоварена и от мръсен въздух, и от козметика, и от слънчеви лъчи.
Допълнително този процес усилва и кръвообращението, което довежда до Anti-Age ефект. И това е само един от етапите на терапията!
В съчетание със специално разраб
отената формула на Golden Peel Mask и останалите компоненти на терапията, се постига видимо ОСВЕЖАВАНЕ и хидратация,Ексрекция на токсините, дълбок антиоксидантен ефект върху кожата, уравновесява pH на кожата (намаляване на несъвършенствата и образуването на комедони щ), стимулиране на естествения фактор на хидратация на кожата..

Процедурата продължава около 60/80 минути