HIFU – какво е това?HIFU е абревиатура и означава High Intensity Focused Ultrasound или Високо интензивен фокусиран ултразвук. Звучи малко плашещо, но ултразвукът се среща в природата, като много животни, от прилепите до делфините си служат с него за да се ориентират, а в модерната медицина ултразвукът намира все повече и повече приложения.
В света на естетиката – това е ЛИФТИНГ ефект , който не може да се постигне с нито една друга процедура!!!
Този метод е огромен пробив в  неинвазивната естетичната медицина

Високо интензивен фокусиран ултразвук (HIFU),който директно доставя топлинна енергия до кожата и подкожната тъкан, която
стимулира подновяването на колагена в кожата и по този начин подобрява текстурата и намалява отпускането на кожата. HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото,но без никаква инвазивната хирургия или инжекции, освен това, при тази процедура няма време за възстановяване. Също така, работи еднакво добре при всички цветове на кожата, за разлика от лазери и интензивни импулсни лампи, при които цвета на кожата е от значение. Кожата ще бъде вдигната и опъната наведнъж, и действието ще продължи до 3 години.

Какви са преимуществата?

1. Високо ефективно опъване на кожата без операция.
2. Дълбочина на въздействие и дълготраен ефект.
3. Радикално подмладяване.
4. Надеждност и точност на процедурата.

Процедурата се провежда само 1 път и резултатът се запазва дълго време
В деня на процедурата може да се върнете към обичайните си дейности, като може да има лек кратковременен дискомфорт, но като цяло протича безболезнено, тъй като на тъканите е необходимо време за формиране на нови колагенови влакна. Ефектът от процедурата нараства в продължение от 4 до 6 месеца. Вие ще виждате резултатът от подобрение на кожата си всеки ден.
–>При някои от нашите пациенти ефект се наблюдава дори веднага след процедурата,при други той става видим до дни…. но ВСИЧКИ наши пациенти, които приложиха теза процедура, съобщават за невероятни резултати след месец, които стават все по-видими и видими.

Не случайно тази процедура е хит в световен мащаб- без болка, без дискомфорт, а със страхотен ефект- КОЙ не иска такава процедура ?

„HIFU” технология е наистина иновационна технология,благодарение на която  за първи път е постигната възможност неоперативно да се достигне до дълбокия слой на кожата. Това позволява да се трeтира слоя SMAS – „повърхностната мускулно-апоневрозна система” (Преди достигането на този слой е било възможно само по хирургичен начин)
Основният принцип на „HIFU” (high intensity focused ultrasound) технологията е възможността високо интензивните ултразвукови вълни да бъдат прецизно фокусирани и концентрирани точно в зоната на лечение. Така се предизвиква интензивно производство на топлинна енергия в третираната зона (до 65°С) което води до образуване на точки на коагулация.–>В резултат на това колагеновите влакна се свиват и скъсяват а SMAS (повърхностна мускулно-апоневрозна система) намалява обема си –>което води до лифтинг ефект. Останалите слоеве на кожата остават непокътнати и без риск за изгаряния.

 

SMAS Лифтинг HIFU се препоръчва както на жени така и на мъже във всяква възраст които имат множество външни признаци на стареене възникващи в следствие загубата на тонуса на кожната и мускулната структура на лицето.

Процедурата се комбинира прекрасно и с лифтиране чрез КОНЦИ  :

ВИСОКО ИНТЕНЗИВНИЯТ ултразвук (ХайФу) една изключително подходяща за стягане на цялото тяло процедура- ръце, корем, дупе, вътрешна част на крака, зоната около колената.
Става въпрос за стягане на тяло в резултат на отпускане на цялата кожа !
Това не е процедура за отслабване !
Но ефектът на лифтиране е очевиден във всички части на тялото и лицето!
Както обяснихме по-горе в резултат на създадената ендогенна топлина от високо интензивния ултразвук,колагеновите влакна се свиват и скъсяват а SMAS (повърхностна мускулно-апоневрозна система) намалява обема си –>което води до лифтинг ефект- не само на лицето, но и на всички части от тялото.


 →Възможно е два или три дни след процедурата да се наблюдава леко подуване и отток. Лифтинг ефектът е строго индивидуален и до голяма степен зависи от времето на ремоделиране и обновяване на колагена в кожата, като ефекта от „HIFU” неоперативния SMAS-лифтинг се увеличава в продължение на 3-6 месеца.

За оптимален ефект се препоръчват 3-4 процедури като след тях обикновенно се наблюдава устойчив резултат с времетраене от 2-5 години

Сега имате възможност за УЛТРАЗВУКОВО СТЯГАНЕ  на супер ПРОМО:
3 на цената на 2
Цената на една процедура вътрешна зона и на двата крака е на цена 300 лв.
!! Сега можете да си направите три процедури на стойност 900 лв за 600 лв!!