Готови ли сте да се освободите от целулита?
А от досадното коремче и паласки?
Както и от двойната гуша ?
1. Премахване на двойна гуша с дезоксихолева киселина.

Тази процедура е позната като ИНТРАЛИПОТЕРАПИЯ ( интра-вътрешно и липо-мастна тъкан) – въвеждане на комплекс от вещества, които разграждат само мастните клетки. Основна активна съставка е дезоксихолевата киселина .
Продукти, с които работим в нашия кабинет са мезотерапия Facecontour + Aqualyx ( аналог на друг популярен продукт-Belkyra)
В годините опит сме разработили комбинирана схема при работа върху двойна брадичка :
––Започваме с поетапно натоварване на организма чрез флакон ИНТРАЛИПОТЕРАПИЯ Pluryal Face contour (поставен на два или три пъти), след което преминаваме на флакон Aqualyx, поставен по идентичен принцип – на два или три пъти, ако има нужда
Краен резултат -реално разтапяне на мазнините! 
Активната съставка е ДЕЗОКСИХОЛЕВА КИСЕЛИНА
По идентичен начин се работят и зони КОРЕМ, БРИЧ, ПАЛАСКИ, но винаги необходимото количество продукт в тези зони е по-голямо от количеството, необходимо за брадичка.

✔️Aqualyx е единственият продукт в света регистриран за инжекционно лечение за неоперативно премахване на локални мастни натрупвания. Реално Aqualyx е неоперативна алтернатива на липосукцията. Веднъж инжектиран в мастната тъкан, Aqualyx причинява разрушаването на мастните клетки.
✔️Aqualyx е уникален продукт. Какво съдържа? Натриевата сол на деоксихолиновата киселина разтваря мазнините включително адипоцитите. Гелообразната форма на разтвора възпрепятства дифузията на активните съставки в съседните тъкани, по този начин гарантира точно локалното му въздействие. Благодарение на уникалния си състав, Aqualyx не променя нормалната структура на тъканите.

✔️ВСЪЩНОСТ ТОВА НЕ Е ПРОЦЕДУРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ, А за унищожаване на локални мастни натрупвания (коремче, паланка, ръце,)Както и при оперативната липосукция, намаляването на телесното тегло е незначително. Действието на препарата е насочено към намаляване обема на локалните мастни натрупвания. След провеждане на терапията ще забележите значително подобряване в линиите на силуета на Вашето тяло.
РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ.
Перфектно се съчетават с криолиполиза, кавитация и Vellasmooth 

 

2.КРИОЛИПОЛИЗА

Криолиполиза или още известна като „Неоперативна липосукция“
Криолиполизта (cryolipolysis) е медицински, неинвазивен (не нарушава повърхността на кожата) метод, при който чрез контролирано охлаждане се премахват излишните мазнини в желаните зони. Принципът ,на който технологията се базира и на който е разработена, е че белите мастни клетки (адипоцитите) са по-податливи на охлаждане в сравнение с други кожни клетки . Така надлежащите кожни слоеве като дермата и епидермиса остават незасегнати, въпреки че се въздейства силно върху мастните депа.

При клинични проучвания е установено, криолиполизата намалява подкожната мастна тъкан на третираното място до 30%, след еднократно приложение. В 73% от случаите степента на удовлетворение на пациента е по-висока, отколкото при други технологии, използвани за неинвазивна липолиза. Процедурата се е доказала като най-безопасен метод за премахване на мастни натрупвания, осъществяван с минимален дискомфорт. Желателно е да се прави по една месечно в съответната зона до достигане на желаният краен резултат.
Ефектът от криолиполизата
Ефектът от криолиполизата се забелязва след 2-3 седмици. Крайният резултат обаче се вижда след 6 месеца. Причината за по-бавното постигане на резултатите е, че криолиполизата изменя структурата на клетките и организмът започва бавно
да ги изхвърля. Ако спортувате и избягвате мазните храни, ефектът ще е по-голям. Криолиполизата не е предназначена за отстраняване на големи обеми от мазнини и цялостно отслабване, а за корекция на тялото.Криолиполизата е за тези, които имат индекс на телесната маса между 25 и 30
ОТНОВО КАЗВАМЕ, че това е процедура за КОНТУРИРАНЕ,а не за отслабване!

 

3.Velasmooth (+радиочестота +вакум +инфрачервена светлина +ролков масаж)

Как действа VelaSmooth?

Инфрачервеното излъчване нагрява повърхността на кожата. Електрическата енергия пък пренася топлината в местата с целулитни залежи. Активирането на клетъчния метаболизъм с цели 14%  води до разграждане на мазнините – мастните клетки започват да се самоизяждат, като се свиват значително. Вакуумът и ролките освен че усилват проникването на лъчите и радиовълните, играят и самостоятелна роля, а именно ускоряване на микроциркулацията и на лимфния дренаж, елиминиране на токсините и насищане на тъканите с кислород. След такава масирана атака нещо в организма „превключва“. Дори не ви тегли към сладко. Налице е отличен резултат в промяната на контурите на тялото. Едновременно с ликвидирането на целулита върви стимулиране на  колагеновите влакна, в резултат на което кожата се подмладява.Още след първата процедура….текстурата й се подобрява и се наблюдава мощен стягащ ефект.

„Сбогом на целулита” – Без болка, без хирургична намеса, без странични ефекти и усложнения.
Работи се на зони – зона корем, зона паласки, зона външни бедра, зона вътрешни бедра, зона ръце.
Обработваният участък се намазва със специален крем,обогатен със специални соли,регенериращи съставки, който освен че има значение за движнието на главата на машината, допълнително хидратира и стимулира микроциркулацията.
Всяка зона се обработва с накрайника няколко пъти до получаване на желаното нагряване(зачервяване).
3-те нива на мощност позволяват параметрите да се оптимизират във всеки конкретен случай.
→ При някои хора след първата процедура могат да се образуват синини ( индивидуална особеност) , които се разсейват за няколко дена.
Тъй като технологията включва и вакуум масаж, апаратът е ефективен още и при мускулни болки, стрии, следоперативни белези, неравности след липосукция. Най-хубавото е, че само след 6 седмици (по 2 процедури седмично) резултатите са ФАКТ.

Сега разбрахте ли защо VelaSmooth е нещото, което отдавна търсите?

На снимките са показани резултатите при минимум 10 процедури!
При направата на повторен пакет – има ПРОМОЦИИ !
4.Кавитация

Кавитацията редуцира телесното тегло с помощта на ултразвукови вълни с честота 36 – 38 kHz. Те проникват в кожата и предизвикват ограничаване на обема на мазнините и течността в тъканите. Методът използва контролирани високочестотни вълни, които предизвикват образуването на микро-мехурчета във водната част на междуклетъчната среда, които се спукват за много кратко време – хилядни части от секундата. Така се получава процес на многократно образуване и спукване на множество микро-мехурчета, което води до многократно повтарящо се редуване на повишено и понижено налягане в околоклетъчната среда. При това вариращо налягане, мембраните на мастните клетки /адипоцити/ се спукват и натрупаните в тях мазнини навлизат в междуклетъчното пространство. От там те се извеждат от организма с помощта на лимфната и отделителна система.

В периодите на провеждане на процедурите трябва да се спазва едно много важно правило. Всеки ден трябва да се пие много вода, минимум 2 литра на ден! Кавитацията има и някои противопоказания: ако сте бременна или кърмите, ако скоро сте се подлагали на сърдечни манипулации, имате пейсмейкър, чернодробни заболявания, повишен холестерол, заболявания на щитовидната жлеза и някои наследствени болести.

5. МЕЗОТЕРАПИЯ против целулит

Мезотерапията е неинвазивна процедура (без хирургическа намеса), при която във  втория слой на кожата (дермата) се въвежда специален „коктейл“ от витамини, минерали, аминокиселини, микроелементи, хиалуронова киселина и/или билкови екстракти, които интензивно подхранват и възстановяват.
Процедурата дава добри резултати,  защото при нея се въздейства и върху по-дълбоките нива на целулита, а не само на повърхностния слой. Въведеният коктейл от вещества спомага за разграждане на липидните депа, стимулира метаболизма, предизвиква силна микроциркулация на кръвта и спомага за изхвърлянето на натрупаните токсини. Разбира се, мезотерапията трябвада бъде придружена от здравословно хранене и спорт,  за да се запази ефектът по-дълго.

От нашия богат практически опит, сме установили, че съчетаването на различните процедури дава най-добрият ефект. Как точно да се съчетаят процедурите, каква пакетна цена можем да направим за вас, е ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ
за своето НОВО И ПО-ДОБРО ТЯЛО
от 10:30 до 17.00
и GSM: 0887 909 099