Искате да премахнете стар татус и несполучлив ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ?
Вече съжалявате за решението си и търсите как?

Dr.Nedelcheva Dermatology е насреща със своята професионална дерматологична помощ.
Революционната система ND. YAG Laser Cosmetic System вече е в Стара Загора – Нашият екип вече може да се похвали  с  изключително богат опит и практика  със стотици пациенти и клиенти за повече от 6 години

Премахване на татуировки в Стара Загора с ND.YAG Laser

✔️Цената зависи от БРОЯ НА използваните импулси, което означава, че зависи от площта на работа. Колкото по-плътна е татуировката и колкото по-голям е размерът, толкова повече импулси са необходими и цената е по-висока. Затова е необходимо индивидуална консултация за цена.
Винаги можете да дойдете на консултация в нашия кабинет- за да ви бъде обяснено каква би била цената. Ако нямате възможност и пътувате от друг град -можете да пратите снимка на лично съобщение на нашата фейсбук страница  с размери на татуировката, за да ви кажем ориентировъчно каква би била цената
✔️Обикновено са необходими повече от 3,4 процедури – зависи на каква дълбочина е вкаран пигмента, от реакцията на организма, качество на пигмента.
✔️Изключителна иновация е,че нашият лазер работи с няколко дължини на вълната , което на практика означава, че освен тъмнозеления(черен) пигмент,който е основен за повечето татуировки, могат да се работят и цветни татуировки ( червено, синьо, жълто), които се повлияват доста по-трудно от лъчението.

✔️Процедурите се провеждат най-често на 30 дена, а в повечето случаи – на 40 дена.
✔️ По време на процедурата се работи с предпазни очила – както за лекаря, така и за пациента
✔️ След процедурата може да се получи оток, който отминава до няколко часа.
✔️ По принцип процедурата НЕ е болезнена ( работи се с локална анестезия), но при някои хора с по-нисък праг на болката се усеща лек дискомфорт или както го описват пациентите- „топло боцкане“
✔️Какъв е принципът на действие на лазера?
–  БИОФИЗИКАта стои в основата на почти всички съвременни апартани методики.
Татуировките са съставени от пигмент. Пигментът всъщност са оцветени молекули, които поглъщат вълни от видимия спектър на лъчението с определена дължина.
Nd-yag лазерът синтезира лъч с такава определена дължина, в резултат на което пигментът поглъща този лъч (богат на енергия) в епидермиса, като по този начин топлината го раздробява на много по-малки частици. Тези частици могат да бъдат поети от клетките на имунната ни система- макрофаги. Така постепенно собственото ни тяло поема тези малки частици пигмент и ги „изхвърля“ чрез лимфната и отделителната ни система. Характерно е,че обикновено мястото на татуировката след пълното премахване на пигмента остава леко по-бяла, което зависи и от фототипа на пациента.

За информация и записвания свържете се с

Д-р и Д-р Неделчеви и нашия екип на

GSM: 0887 909 099