Пухкавите устни често се смятат за признак на добро здраве, красота и младост. И това е така още от дълбока древност. 

За жалост в обществото ни съществува идеята,че хиалуроновите филъри са нещо „лошо“. Мили пациенти- това е абсолютно невярно разбиране, породено от факта,че доста популярни личности са прекалили и изглеждат нелепо, грозно и фалшиво. Истината е ,че ОТРОВАТА Е В ДОЗАТА ! Когато се работи примерено, прецизно, винаги се постигат естетични резултати.

Нашият екип държи именно на това – Естетика, баланс и хармония , като работим с доказани сертифицирани продукти, редовно следим световните новости в естетиката и имаме изключително богат 20-годишен опит в работата с хиалуронови продукти.

В галерията сме ви споделили малка част от резултатите, постигнати от Д-р Милена Неделчева и Д-р Анриета Неделчева
А за да следите повече от работата ни от близо – последвайте ни :

INSTAGRAM  

FACEBOOK

ПОВЕЧЕТО от снимките СЛЕД са непосредствено след процедурата, където присъства ОТОК ( резултат от упойката и от убожданията).
Какво е хиалуроновата киселина?

Въпреки че се нарича “киселина”, това вещество съществува естествено в нашия организъм – в кожата и ставите, където неговите свойства да овлажнява съпътства ежедневните процеси в тялото. Това е молекула-полизахарид, който свързва вода, може да действа като лубрикант и абсорбира вибрациите при движение в подвижните части на тялото, като например стави. Хиалуроновата киселина играе важна роля в транспорта на хранителни вещества и регулира водния баланс в кожата. Хиалуроновата киселина не е токсична, не дразни и не предизвиква свръхчувствителност и това я прави подходяща за употреба при всички типове кожа.

Относно самата процедура…

Не доверявайте добрия си външен вид на неквалифицирани кадри като КОЗМЕТИЧКИ и всякакви гастролиращи „лекари“ от град на град. Процедурата трябва да се извършва от лекар, обучен за това.
Всяка една процедура с Дермални филъри трябва да бъде направена в лекарски кабинет и със стерилни инструменти,
от лекар – познаващ до съвършенство анатомията на човешкото лице.

Преди процедурата се прави индивидуална консултация, на която се обсъждат подробности и специфика относно процедурата – очаквания и притеснения на пациента, реални възможни резултати, очаквани странични ефекти, наличие на АЛЕРГИИ и системни заболявания от страна на пациента. ВАЖНО е пациентът да информира своя лекар относно всички медикаменти,които приема, съществуващи алергии, заболявания

В нашия център практиката е да се работи с ИНТРАДЕРМАЛНА упойка.
Упойката се въвежда в самите устни, а не просто анестезиращ крем на повърхността на устните.
По този начин се постига не само комфорт за пациента – той не усеща никаква болка по време на процедурата, но и спокойният пациент позволява максимално прецизна работа на нашите доктори.

Има ли странични ефекти?

Страничните ефекти при инжектирането са редки, но обикновено процедурата е съпътствана от зачервяване, леко подуване и посиняване на местата на убождане. Специално за посиняването много зависи не само от опитността на лекаря и неговите умения, но и от състоянието на самата кожа на пациента-прекалено тънката и чувствителна кожа е предразполагаща към образуването на синини. За радост на пациентите, повечето от тези проблеми са преходни.

В някои случаи е възможна т..нар свръх реакция на организма, при които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обърнете към своя лекар!
При абсолютно всякакъв вид притеснения и въпроси , можете да пишете на нашите онлайн платформи – фейсбук и инстаграм, където наш представител редовно следи информационния поток, независимо от извънработното време.

Продуктите, с които работим в нашия център , са едни от най-добрите на пазара. С доказано качество през годините.

Какъв филър е подходящ за вас, е въпрос на лична преценка на Д-р и Д-р Неделчеви.

 Не забравяйте, че всяко лице е ИНДИВИДУАЛНОСТ, всеки човек има характерни черти и анатомични особености.
Един естетичен специалист трябва да съобразява всичко това + желания на пациента. Най – важното е да се подхожда по индивидуален начин към всеки пациент, съобразено с основните методики и правила!

ВИЖТЕ нашите КЛИПОВЕ :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обикновено на снимките „Преди и СЛЕД“ на ви показваме резултат веднага след процедурата. Да, резултатът е хубав, но изобщо не е крайният резултат – следва период на оток, който има различна продължителност при различните хора, и едва след около 2 седмици се вижда КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ – който е много по-равномерен, естетичен и красив! След този период става ясно дали би имало нужда от допълнително количество продукт.

 

Това е причината да предупреждаваме нашите пациентки да си правят каквато и да е естетична корекция поне 10 дена преди събитието 🙂