Пухкавите устни често се смятат за признак на добро здраве, красота и младост. И това е така още от дълбока древност. 

За жалост в обществото ни съществува идеята,че хиалуроновите филъри са нещо „лошо“. Мили пациенти- това е абсолютно невярно разбиране, породено от факта,че доста популярни личности са прекалили и изглеждат нелепо, грозно и фалшиво. Истината е ,че ОТРОВАТА Е В ДОЗАТА ! Когато се работи примерено, прецизно, винаги се постигат естетични резултати.

Нашият екип държи именно на това – Естетика, баланс и хармония , като работим с доказани сертифицирани продукти, редовно следим световните новости в естетиката и имаме изключително богат 20-годишен опит в работата с хиалуронови продукти.

В галерията сме ви споделили малка част от резултатите, постигнати от Д-р Милена Неделчева и Д-р Анриета Неделчева
А за да следите повече от работата ни от близо – последвайте ни :

INSTAGRAM  
FACEBOOK
ПОВЕЧЕТО от снимките СЛЕД са непосредствено след процедурата, където присъства ОТОК ( резултат от упойката и от убожданията).
Какво е хиалуроновата киселина?

Въпреки че се нарича “киселина”, това вещество съществува естествено в нашия организъм – в кожата и ставите, където неговите свойства да овлажнява съпътства ежедневните процеси в тялото. Това е молекула-полизахарид, който свързва вода, може да действа като лубрикант и абсорбира вибрациите при движение в подвижните части на тялото, като например стави. Хиалуроновата киселина играе важна роля в транспорта на хранителни вещества и регулира водния баланс в кожата. Хиалуроновата киселина не е токсична, не дразни и не предизвиква свръхчувствителност и това я прави подходяща за употреба при всички типове кожа.

Относно самата процедура…

Не доверявайте добрия си външен вид на неквалифицирани кадри.Процедурата трябва да се извършва от лекар, обучен за това.
Всяка една процедура с Дермални филъри трябва да бъде направена в лекарски кабинет и със стерилни инструменти,
от лекар – познаващ до съвършенство анатомията на човешкото лице.

 

 

Преди процедурата се прави индивидуална консултация, на която се обсъждат подробности и специфика относно процедурата – очаквания и притеснения на пациента, реални възможни резултати, очаквани странични ефекти, наличие на АЛЕРГИИ и системни заболявания от страна на пациента.


В нашия център практиката е да се работи с ИНТРАДЕРМАЛНА упойка.
Упойката се въвежда в самите устни, а не просто анестезиращ крем на повърхността на устните.
По този начин се постига не само комфорт за пациента – той не усеща никаква болка, но и спокойният пациент позволява максимално прецизна работа на нашите доктори.

Има ли странични ефекти?

Страничните ефекти при инжектирането са редки, но обикновено процедурата е съпътствана от зачервяване, леко подуване и посиняване на местата на убождане. Специално за посиняването много зависи не само от опитността на лекаря и неговите умения, но и от състоянието на самата кожа на пациента-прекалено тънката и чувствителна кожа е предразполагаща към образуването на синини. За радост на пациентите, повечето от тези проблеми са преходни.

В някои случаи е възможна т..нар свръх реакция на организма, при които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обърнете към своя лекар!
При абсолютно всякакъв вид притеснения и въпроси , можете да пишете на нашите онлайн платформи – фейсбук и инстаграм, където наш представител редовно следи информационния поток, независимо от извънработното време.

Продуктите, с които работим в нашия център , са едни от най-добрите на пазара. С доказано качество през годините.

Какъв филър е подходящ за вас, е въпрос на лична преценка на Д-р и Д-р Неделчеви.

 Не забравяйте, че всяко лице е ИНДИВИДУАЛНОСТ, всеки човек има характерни черти и анатомични особености.
Един естетичен специалист трябва да съобразява всичко това + желания на пациента. Най – важното е да се подхожда по индивидуален начин към всеки пациент, съобразено с основните методики и правила!

ВИЖТЕ нашите КЛИПОВЕ :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обикновено на снимките „Преди и СЛЕД“ на ви показваме резултат веднага след процедурата. Да, резултатът е хубав, но изобщо не е крайният резултат – следва период на оток, който има различна продължителност при различните хора, и едва след около 2 седмици се вижда КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ – който е много по-равномерен, естетичен и красив! След този период става ясно дали би имало нужда от допълнително количество продукт.

 

Това е причината да предупреждаваме нашите пациентки да си правят каквато и да е естетична корекция поне 10 дена преди събитието 🙂

 

8 Коментари

 • от
  Bogi
  10:04 ч., 19.10.2021 г.

  Изключително съм доволна! Много трайни резултати, красиви и естествени. Благодаря

 • от
  Valq burzeva
  23:28 ч., 06.09.2021 г.

  Ot godini poseshtavam Dr. Nedelcheva I sum izkluchitelno dovolna! Posledniq put me. Raboti dushterq I I sushto sum izkluchitelno dovolna

 • от
  Jonkta
  22:31 ч., 15.06.2021 г.

  Sha q vodq.moita da q praite qka macurana

 • от
  Concha
  23:59 ч., 16.03.2021 г.

  Vie ste nai-dobrite v cqla BG

  • от
   Dr. Nedelcheva
   20:43 ч., 18.03.2021 г.

   Сърдечно ви благодарим за високата оценка!

 • от
  Magi Mania
  10:58 ч., 27.11.2020 г.

  Невероятни са! Истински творби ♥️

  • от
   Mariq
   22:33 ч., 15.06.2021 г.

   Изцяло съм съгласна! Не е само до знания и умения, до визия е, а безспорно Д-р Анриета Неделчева е истински естет ( тя ме е работила няколко пъти и съм много доволна).

   Виждала съм работа на моя приятелка и на майка й, така че и двете са страхотни!

   Бъдете здрави

  • от
   Катя Илиева
   10:06 ч., 19.10.2021 г.

   На същото мнение съм! Д-р Анриета Неделчева е изключителен лекар – естет и гледа глобално на лицето! По нейна препоръка поставих и филър в брадичката, освен в устните, и съм изключително доволна

Коментирай